Boldermarkt (optie B)

De Boldermarkt op zondag 29 mei in Den Helder heeft zijn naam te danken aan het grote kunstwerk wat aan het begin van de Beatrixstraat geplaatst is. Het is een kunstwerk welke staat voor de verbinding welke Den Helder heeft met water en alles wat hiermee te maken heeft. De eerste Boldermarkt is gestart in 2018 maar door het succes komt hij elk jaar terug op de kalender.

De markt is van 12:00 – 17:00 uur.

Markttarieven Helderse binnenstad

In Den Helder hebben we naast de vaste markt op zaterdag de Boldermarkt, Oranjemarkt, Juttersmarkt en de Halloweenmarkt. Voor de laatste vier genoemde markten kunt u via deze website een kraam boeken.

We hebben alle markttarieven voor u in een handig overzicht geplaatst. Deze kunt u eenvoudig bekijken of door deze direct uit te printen zodat u de meest actuele lijst voorhanden heeft. Zoals u kunt zien hebben wij de locaties opgedeeld in optie A en optie B. Zo kunt u vanaf dit jaar aangeven in welke straat u uw kraam geplaatst wilt hebben.

Klik op de tabel voor vergroting

De marktmeester

Onze marktmeester is Ruud Wegman. Voor alle vragen over de markten en mogelijkheden kunt u hem bereiken onder telefoonnummer 06 2188 6660 of ook gebruik maken van het contactformulier op deze website.

Marktreglementen

Voor elke markt hebben we een reglement. Leest u deze vooraf even door. Het marktreglement kunt u nalezen via deze speciale pagina.