X-mas Shoppingnight op zaterdag 22 december

Sfeervol kerstshoppen in de binnenstad van Den Helder

Zet zaterdagavond 22 december alvast op uw agenda want er komt weer een gezellige en sfeervolle X-mas Shoppingnight aan! De winkeliers gaan u weer verrassen met leuke acties in de binnenstad en natuurlijk zijn er de nodige aanbiedingen. De kerst is een mooie gelegenheid voor extra sfeer, gezellig samenzijn en leuke dingen doen. Eén van die leuke dingen is winkelen in een sfeervolle omgeving. Met kerstmuziek, optredens, drankje erbij en natuurlijk de Kerstman even gedag zeggen.

Veel te beleven tijdens X-mas Shoppingnight

Tijdens deze speciale avond is er volop spektakel in het centrum te beleven. Naast de Kerstman is er ook de levende kerstboom weer te bewonderen, een grote sneeuwpop, een mini Reuzenrad voor de kleintjes en een stal om jezelf te laten Schminken. Maar dat is niet alles. Net als elk jaar is ook het beroemde treintje weer aanwezig waarmee u zicht door de binnenstad kan laten rijden. Zelfs diverse straatartiesten geven act de presence en komt u ogen en oren te kort. Vergeet dus niet om uw camera mee te nemen.

Kortom, dit is weer zo’n evenement dat je niet missen wil. De winkels zijn geopend tot 22:00 uur en uiteraard zullen er de nodige aanbiedingen zijn. We zien u dan ook graag tegemoet op zaterdag 22 december. Met wie gaat u naar deze gezellige avond?

Andere nieuwsberichten

Nieuwe uitstraling Beatrixstraat 7 en 9
HOB nieuws

HOB nieuws

9 december 2018

De HOB informeert u over zaken die spelen in de decembermaand. Lees het complete overzicht van alle activiteiten.

Multivlaai, Leonidas en Jamin openen winkel
Black Friday met hoge kortingen!
IJsbaan in de Beatrixstraat voor jong en oud
Bezoek het Sinterklaashuis

Bezoek het Sinterklaashuis

17 november 2018

Maak een mooie tekening en geef hem aan de Sint in het Sinterklaashuis in de Spoorstraat.

Sinterklaas intocht groot succes!

Sinterklaas intocht groot succes!

17 november 2018

Sinterklaas is aangekomen in Den Helder en werd hij opgewacht door vele kinderen en hun ouders. Bekijk de foto-impressie.

Toch demonstratie tijdens intocht Sinterklaas
Rotary Santa Run gaat weer van start!
Op de foto in de fotobus

Op de foto in de fotobus

4 november 2018

Ook dit jaar is er weer iets leuks te beleven en kan je gratis op de foto! Op 14 en 15 december is hij namelijk weer terug in de Kroonpassage.

Op zoek naar de letters van Antwoord-Piet
DA Drogist Buurman naar nieuwe locatie