Winkelen in de Kroonpassage

De Kroonpassage is een overdekt winkelcentrum midden in het centrum. Het winkelcentrum heeft een aantal winkels onder één dak. Een museum, geregeld popup-stores, telecom, supermarkten en een parfumerie. De meeste winkels openen om 09.00 uur en sluiten om 18.00 uur.

Het grote voordeel is dat u heerlijk overdekt kan winkelen als het Helderse weer het niet toelaat. Vanaf het station steekt u de straat over en loopt u direct naast de HEMA de Kroonpassage in. Het winkelcentrum heeft drie ingangen. Aan de Beatrixstraat, aan de Spoorstraat en aan de Kerkstraat. Het maakt dus niet uit uit welke richting u komt. Omdat het winkelcentrum zo neutraal ligt, loopt u direct naar de andere winkelstraten. Elke laatste zondag van de maand is er koopzondag in Den Helder. Uiteraard is dat ook de Kroonpassage geopend, maar dat geldt niet voor alle winkels.

Het gehele jaar door wordt de aankleding van het winkelcentrum aangepast aan het jaargetij. Tijdens de feestdagen hangt er een heerlijke sfeer met bijpassende muziek en aankleding. Zelfs Sinterklaas en de Kerstman komen er dan op bezoek en is er ook altijd wat te beleven voor de allerkleinsten.

Openingstijden van de Kroonpassage

Ma 13:00 tot 18.00 uur
Di 09.30 tot 18.00 uur
Wo 09.30 tot 18.00 uur
Do 09.30 tot 21:00 uur
Vr 09.30 tot 18.00 uur
Za 09.30 tot 17.00 uur
Zo 12.00 tot 17.00 uur (Laatste zondag van de maand)

Parkeergelegenheid

Op het dak van de Kroonpassage is er een ruime parkeergelegenheid. Vanaf het parkeerdak loopt u zo via de trap of via de lift het hart van de Kroonpassage in. Als het parkeerdak vol is, is er nog een ruime parkeergelegenheid voor de deur van de Kroonpassage op het Bernhardplein.

Parkeerregels per 1 maart 2019

Boven de Kroonpassage is volop ruimte voor het parkeren van uw auto. Let echter wel op dat er nieuwe regels zijn die per 1 maart 2019 van kracht gaan. U heeft een blauwe kaart nodig om te kunnen parkeren boven ons winkelcentrum. U mag dan maximaal drie uur parkeren met deze kaart vanaf uw moment van aankomst. Dit geldt van maandag t/m zaterdag van 09.00 – 18.00 uur. Meer informatie over parkeren in Den Helder kunt u nalezen via de site van de Gemeente Den Helder.

De winkeliers van de Kroonpassage hebben zich verenigd in een winkeliersvereniging. Vanuit deze vereniging organiseren we verschillende evenementen en acties. De contactgegevens van onze vereniging zijn:

Winkeliersvereniging Kroonpassage
Postbus 6021
1780 KA Den Helder

Nieuws van de Kroonpassage

Valentijnsdag

2 februari 2020

14 februari is het weer Valentijnsdag. We helpen u er even aan herinneren...

Op de foto in de fotobus

4 november 2018

Ook dit jaar is er weer iets leuks te beleven en kan je gratis op de foto! Op 14 en 15 december is hij namelijk weer terug in de Kroonpassage.