Heerlijk overdekt winkelen in de Kroonpassage

De Kroonpassage is een overdekt winkelcentrum middenin het centrum. Het winkelcentrum heeft maar liefst 20 winkels onder één dak en voor elk wat wils. Kledingzaken, opticiens, schoenenwinkels, telecom, supermarkten, parfumerie en een reisbureau. De meeste winkels openen om 09.00 uur en sluiten om 18.00 uur. Op de eigen website van de Kroonpassage kunt u precies nalezen welke winkels andere openingstijden hanteren.

Voor uw gemak alles onder één dak

Het grote voordeel is dat u heerlijk overdekt kan winkelen als het Helderse weer het niet toelaat. Vanaf het station steekt u de straat over en loopt u direct naast de HEMA de Kroonpassage in. Het winkelcentrum heeft drie ingangen. Aan de Beatrixstraat, aan de Spoorstraat en aan de Kerkstraat. Het maakt dus niet uit uit welke richting u komt. Omdat het winkelcentrum zo neutraal ligt loopt u direct naar de andere winkelstraten. Elke laatste zondag van de maand is er koopzondag in Den Helder. Uiteraard is dat ook de Kroonpassage geopend maar dat geldt niet voor alle winkels. Check daarvoor de website van de Kroonpassage voor actuele informatie.

Regelmatig zijn er op zaterdag en zondagen speciale acties. Zo kunt u denken aan een speurtochten voor kinderen, bijzondere evenementen met Pasen en er zijn modeshows. En natuurlijk hebben de winkels hun eigen individuele acties. Het gehele jaar door wordt de aankleding van het winkelcentrum aangepast aan het jaargetij. Tijdens de feestdagen hangt er een heerlijke sfeer met bijpassende muziek en aankleding. Zelfs Sinterklaas en de Kerstman komen er dan op bezoek en is er ook altijd wat te beleven voor de allerkleinsten.

Een bezoek waard!

Kortom, de Kroonpassage in Den Helder mag u zeker niet overslaan in uw bezoek aan de Helderse Binnenstad. Het is er ruim, overzichtelijk en heeft u een groot aanbod aan winkels. Wilt u bijblijven met hun acties en bijzondere evenementen? Neem dan ook een kijkje op hun eigen Facebookpagina. Hier komt u ook regelmatig like & win-acties tegen. En als u er toch bent laat dan meteen even een like achter. Tot ziens in de Kroonpassage van Den Helder!

Nieuws van de Kroonpassage

Op de foto in de fotobus

4 november 2018

Ook dit jaar is er weer iets leuks te beleven en kan je gratis op de foto! Op 14 en 15 december is hij namelijk weer terug in de Kroonpassage.