Even bijkomen van het winkelen in de Helderse binnenstad

Na al dat shoppen wil je als bezoeker ook wel even tijd maken voor een heerlijke lunch, brunch of gewoon een lekker kopje koffie of thee. In de Helderse Binnenstad komt u dan volop aan uw trekken. Horeca is goed vertegenwoordigd in het winkelgebied en zitten er restaurantjes, brasserie├źn en andere eetgelegenheden tussen de diverse winkels. Voor wie een bezoek brengt aan het populaire Willemsoord kan ook daar terecht voor een steeds breder wordend aanbod van restaurants.

Wat uw voorkeur van restaurant ook is

De Horeca heeft een goede verdeling over de binnenstad maar ook richting de haven van Den Helder treft u volop eetgelegenheden aan. In de Beatrixstraat zitten ook diverse restaurants met verschillende kaarten. Het overzicht treft u elders aan op deze website. Zo is er voor iedereen wel wat te kiezen. Heerlijk Chinees eten of wellicht een pizza? Maar ook voor een heerlijk stukje vis of een lekkere malse biefstuk zit u goed. Het aanbod is erg divers. Tijdens de evenementen in de Helderse binnenstad is de Horeca ook goed vertegenwoordigd en zijn er regelmatig speciale menu’s. Deze kunt u bekijken op de websites van de betrokken restaurants.

Niet alleen om te shoppen maar ook om even uitgebreid te lunchen of dineren zit je helemaal goed in de binnenstad van Den Helder!