Werken aan een aantrekkelijke binnenstad

Er wordt hard gewerkt aan en in Den Helder. Dat is goed te zien als u door het centrum loopt. Er komen nieuwe winkels bij en bestaande winkels worden aangepast met een nieuwe moderne uitstraling. De Jutters zijn trots op hun stad en laten via diverse manieren weten dat hier hun roots liggen. Den Helder is volop in beweging en ook de winkeliers doen er alles aan om het de bezoekers naar de zin te maken. Regelmatig zijn er kleine en grotere evenementen. Denk hierbij aan de Marinedagen, de populaire shopping night, modeshows die steeds groter aangepakt worden en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Aantrekkelijk nieuw geopende winkels

Nu de binnenstad er een stuk moderner uit is gaan zien en een groot aantal winkels een facelift gehad hebben, er nieuwe winkels bijgekomen zijn, neemt het winkelplezier ook verder toe. De nieuwe winkels zijn ook ruimer van opzet en stralen uit dat er hard gewerkt is aan de binnenstad. Niet alleen door de winkeliers zelf maar ook door de gemeente.

De Helderse binnenstad heeft een keur aan winkels die gecentreerd zitten in de Beatrixstraat, de Keizerstraat en de Spoorstraat. Als bezoeker aan onze mooie stad kunt u alle winkels op loopafstand bereiken vanaf het station. Zodra u het station van Den Helder uit loopt staat u direct in het winkelhart. Erg praktisch.

Ruim aanbod

Het centrum van Den Helder heeft ook een ruim winkelaanbod. Er is werkelijk voor iedereen wel iets te vinden. En tussen al die winkels is er volop gelegenheid om even een kopje koffie te drinken, een lunch te gebruiken of een snack te halen. Mocht u in de avond willen dineren dan is er keuze te over. In het centrum bevinden zich restaurants met diverse kaarten. Van pizza tot al la Carte. In ons overzicht op deze website kunt u thuis alvast een keuze maken.

PIN/geld-automaten in de binnenstad

U treft bovenstaande automaten aan op de hoek Julianaplein, hoek Spoorstraat, in de AH op het Julianaplein en in de Bruna winkel in de Keizerstraat.

Kortom, de Helderse winkeliers kijken uit naar uw bezoek!