C’est Si Bon

  • Eten & Drinken

Welkom bij C’est Si Bon!

Wij serveren van maandag tot en met zaterdag het ontbijt (to go) van 09.00-10.30 uur, de lunch van 10.30-17.00 uur en het diner van 17.00-21.00 uur. Op koopzondagen zijn wij open van 12.00 tot 18.00 uur (geen diner).

In ons Kaashuis kunt u terecht voor (speciale) kazen, olijfolie, azijnen, nootjes en delicatessen. Veel klanten weten ons inmiddels te vinden voor een leuk cadeaupakket. Met u stellen wij graag een uniek pakket samen!
In onze Proeverij maken wij alles zelf. Zoals alle salades, hamburgers, saucijzen- en kaasbroodjes en al ons gebak. Onze appeltaart is reeds een topper!! Of ontdek nieuwe wijnen of bieren met ons proeverijtje (reserveren niet nodig) en koop daarna uw favoriet in onze slijterij.

Wij organiseren met regelmaat wijn-, bier- of whiskyproeverijen. De data worden als eerste op onze Facebookpagina vermeld. Wacht niet te lang met inschrijven. In de regel zijn onze proeverijen vrij snel vol! U kunt zich aanmelden bij onze Slijterij. Wist u dat wij meer dan 70 speciaalbieren in ons assortiment hebben? En dat onze whisky collectie, maar liefst een hele wand beslaat?

BIOS-Arrangement met Cinema Zevenskoop!
3-gangen menu, inclusief een entreekaartje € 25,00, Reserveren verplicht

Kom eens gezellig langs en geniet van een wijntje, biertje of wat anders. Binnen of buiten op ons terras!

Vraag naar de mogelijkheden voor het vieren van partijen. Groot of klein, besloten of niet, maakt ons niet uit. Wij zijn heel flexibel!