Electro World Combi Den Helder

  • Winkel, Electronica en foto, witgoed

Welkom bij Electro World Combi Den Helder. Electro World Combi Den Helder is de speciaalzaak van Den Helder. Wij staan voor persoonlijke benadering, oplossingen van problemen en specialisme. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van: Televisies, Audiosystemen, Fotoapparatuur, Laptops, tablets en telefoons. Maar ook ophangbeugels, kabels, soundbars, hoofdtelefoons, bluetooth speakers, objectieven, flitsers, statieven, fototassen, filters enz. behoren ook in ons assortiment.

Ook witgoed koop je bij Electro World Combi Den Helder

Sinds April 2020 verkopen we ook Wasmachines, Drogers, Koelkasten en ook magnetrons, stofzuigers en klein huishoudelijke apparatuur. “We kunnen nu een compleet pakket aanbieden voor alle apparatuur in huis”. Alles is ruim vertegenwoordigd in onze winkel!

Pasfoto’s voor reisdocumenten

Pasfoto’s is ook een specialiteit van ons team, wij maken de officiële pasfoto’s voor alle documenten. Ook voor de reisdocumenten naar U.S.A, Canada, India enz. Alles is ruim vertegenwoordigd in onze winkel! Pasfoto’s is ook een specialiteit van ons team, wij maken de officiële pasfoto’s voor alle documenten. Ook voor de reisdocumenten naar U.S.A , Canada, India enz.

Eigen Technische Dienst

De volgende apparatuur kunt u bij ons ter reparatie aanbieden: Televisie,audioapparatuur, dvd-spelers/recorders,foto en video apparatuur.
Uw defecte televisie wordt door ons gratis opgehaald en voor alle apparatuur geldt van tevoren een prijsopgave. Bij reparatie van uw televisie krijgt u van ons gratis een bruikleen toestel.

Reparatie satelliet

Als enige in Den Helder en omstreken zijn wij gespecialiseerd in het oplossen van storingen en problemen aan satellietdecoders van Canaal Digitaal. Ook beschikken wij over deskundig meetapparatuur om schotels die verdraaid zijn opnieuw uit te richten op de Astra satelliet. Wij weten als geen ander hoe belangrijk uw televisie is dus proberen wij de storing en/of reparatie binnen een dag op te lossen. Satelliet decoders, schotels en LNB’s hebben wij altijd op voorraad.