D-reizen Den Helder

  • reisbureau, Reisbureau

D-reizen is al 50 jaar hét startpunt voor uw mooiste dagen van het jaar. Het meest klantgerichte bedrijf van 2016 volgens ruim 12.000 consumenten. Grootste onafhankelijke reisorganisatie van Nederland met ruim 1.000.000 klanten. Altijd de beste deal uit het assortiment van ruim 150 reisorganisaties. 365 dagen per jaar tot 23:00 uur hulp en advies van onze Persoonlijke Reisassistenten.

Wij zijn bereikbaar waar en wanneer u wilt. We zijn de grootste onafhankelijke reisorganisatie van Nederland met 230 reisbureaus en ruim 1.000.000 klanten. In 230 reisbureaus verspreid over heel Nederland, waaronder in de Keizerstraat 56! Via ons Customer Contact Center. 365 dagen per jaar zijn wij tot 23:00 uur via telefoon, mail, chat en sociale media bereikbaar voor boekingen, advies en elke denkbare vakantievraag. Op D-reizen.nl, waar u een groot deel van onze vakanties direct online kunt zoeken en boeken.

Wilt u gemakkelijk de beste deal vinden? Wij maken het vinden van uw vakantie graag gemakkelijk voor u. Daarom vergelijkt en doorzoekt u op D-reizen.nl met één zoekopdracht alle vakanties van alle grote touroperators. Reken maar dat u daarmee een hoop vergelijkingstijd bespaart! U kunt het zoeken ook volledig uitbesteden aan één van onze Persoonlijke Reisassistenten. Maak eens een afspraak in één van onze reisbureaus of deel uw vakantiewensen via mail, telefoon of sociale media met ons. Als uw Reisassistent de perfecte reis gevonden heeft, kan zij die voor u boeken. Vervolgens is zij uw vaste aanspreekpunt voor al uw verdere vragen: voor, tijdens en na uw vakantie.

In de Keizerstraat vindt u D-reizen Den Helder: vijf super enthousiaste en professionele medewerksters die al jaren lang in het vak zitten en de reiswereld van haver tot gort kennen. Graag helpen wij u bij het vinden van díe reis die perfect bij u past! Daartoe staat het aanbod van vrijwel alle Nederlandse touroperators tot onze beschikking, maar óók het aanbod van vrijwel alle Duitse touroperators. Een gigantisch aanbod, veel breder en dieper dan op de website getoond kan worden, waardoor misgrijpen onmogelijk is geworden!!

Maak van 2019 uw REISJAAR en boek uw vakantie bij D-reizen Den Helder!!
Marijke, Fieke, Monique, Annemarie, Channa