De Kaasboet Den Helder

  • Eten & Drinken

De Kaasboet wil vooral dat klanten kunnen genieten van de producten die zij leveren en dat deze producten betaalbaar zijn. Met zorg wordt de kaas (en alle andere producten) geselecteerd die in de Kaasboet verkocht wordt. Weten waar de kazen gemaakt worden en op welke wijze maakt daar onderdeel van uit. Steeds weer zijn de dames op zoek naar producten die passen bij het assortiment en waarvan zij denken dat de klanten hier ook ‘trek’ in hebben.

De Kaasboet is een echte Noord-Hollandse naam. Een boet is een schuur en daarin lagen vroeger de kazen te rijpen. De Kaasboet is nu de plek waar wij kaas verkopen, dit in combinatie met een assortiment aan noten en (beperkt) wijnen. Producten die allen voldoen aan onze criteria; een goede prijs / kwaliteitsverhouding, Waar voor je geld.

Kaas, kaas en nog eens kaas…Franse kaasjes, bijzondere kaasjes, boerenkaas… noem maar op. Maar ook worstjes en noten in alle soorten, wijn, lekker en betaalbaar. En lokale producten waarvan we denken dat jij als klant er blij van wordt.

Iedere week hebben we een andere kaas in de aanbieding. Dat geldt ook voor onze voorverpakte noten en snacks.