Kruidvat Keizerstraat

  • Winkel

Wie kent Kruidvat niet? Bij Kruidvat winkelen wekelijks enkele miljoenen klanten. Hiermee is Kruidvat marktleider in de health- & beautymarkt in Nederland en België. Een positie waar we trots op zijn. Ons bedrijf heeft bijna 1250 winkels en bijna 25.000 medewerkers. Wij geven invulling aan ons motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health-, beauty-, en babyartikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment producten.

Kruidvat eigen merk
Om de consument nog meer voordeel te bieden, heeft Kruidvat haar eigen merk ontwikkeld. Onder het eigen merk wordt een grote hoeveelheid artikelen aangeboden. Kruidvat eigenmerkproducten zijn producten met een goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

Historie 
In 1975 is Kruidvat opgericht door de familie de Rijcke. Sinds de oprichting is een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Slechts acht jaar na de oprichting werd het 100ste filiaal geopend. Inmiddels hebben we bijna 1250 winkels in Nederland én België. In 2002 werd Kruidvat overgenomen door de A.S. Watson Group. De A.S. Watson Group is werelds grootste internationale health & beauty retailer. Met meer dan 16.000 winkels en 12 retail merken is de Group actief in 27 markten. Dagelijks wordt er naar gestreefd om het internationale netwerk en de O+O (Online & Offline) platformen verder te verstevigen. Hierdoor kunnen nog meer consumenten worden bereikt. Meer historie is hier te lezen.