Livera

  • Winkel

Onze missie is dat wij willen vrouwen gelukkiger maken door te laten zien, dat mooie, verleidelijke en functionele bodyfashion voor iedere vrouw bereikbaar is, voor ieder figuur en elk moment.

Livera is opgericht in 1969 door een vijftal ondernemers en inmiddels is Livera een begrip in de Nederlandse retail. Wij hebben 100 speciaalzaken in Nederland, waarvan enkele servicewinkels in ziekenhuizen. In 2011 is Livera BV opgericht en daarmee is de overgang naar een full-franchiseorganisatie gemaakt. Met de overname van Groupe Chantelle heeft het bedrijf een nieuwe koers ingezet. Met succes, want met steun van Livera weten de franchisenemers weer een positieve, gezonde omzet te behalen.

Trots zijn we op onze merkwaarden: expertise, verleidelijk, persoonlijk en gemak. Wij streven er naar vrouwen met de juiste vakkennis en goed advies te voorzien van de beste service. Met de juiste prijs/kwaliteit verhouding willen wij vrouwen voorzien van elegante, uitdagende en sexy lingerie, waardoor een vrouw zich zeker voelt. Want wie mooie en goed passende lingerie draagt, voelt zich beter en straalt dit ook uit.

Wij bieden een wisselende collectie in lingerie-, nacht en badmode. Onze eigen merken worden in-huis ontworpen door vakkundige stylisten en bieden veelzijdige lingerie voor elke vrouw, met elk figuur voor ieder moment. Naast ons eigen merk Livera, bieden wij ook andere bekende merken aan als Chantelle, Passionata, Femilet, Maidenform, Ten Cate, Beachelife en Sunflair.

Met onze toonaangevende merken zijn we de beste merkenspeciaalzaak van Nederland in de bodyfashion. Livera heeft altijd de juiste BH voor elk moment en voor elke vrouw!