Lucardi Juwelier Den Helder

  • Winkel

Lucardi Juwelier Den Helder

Een stad helemaal omringd door water. In het het Noordelijkste puntje van Noord-Holland vind je Den Helder. De stad heeft een breed en mooi strand waar je heerlijk op zondag naar toe kan gaan voor een dagje zonnen, ijsjes of gewoon een drankje doen in één van de tentjes. En ook mooi van Den Helder: deze stad ligt in de regio met de meeste zonuren per jaar van Nederland.

Lekker veel dingen te koop bij Lucardi Juwelier Den Helder
Voor iedereen en voor iedere look hebben we accessoires die daar goed bij passen. Je kunt bij ons dé ketting vinden die dat jurkje echt de finishing touch geef, of juist gaan voor de armband die lekker overal bij past. Lucardi heeft veel sieraden in verschillende materialen, van staal tot goud en van goldplated tot diamant. Loop lekker bij ons binnen, bekijk ons gevarieerde aanbod en kies het sieraad of het horloge wat goed bij je past!

Wat kan er allemaal nog meer bij Lucardi Juwelier Den Helder?
In Lucardi Juwelier Den Helder kun je ook terecht voor verschillende services op het gebied van sieraden en horloges. Zo kun je bij ons oorbelletjes laten schieten. Je kiest uit één van onze schietoorbellen en we schieten het in je oor, snel en volledig steriel vanuit de verpakking. Twijfel niet langer, because today is a day to shine.