Meubelstoffeerderij Lilan

  • Winkel, Speciaalzaak

Meubelstoffeerderij Lilan timmert al jaren aan de weg als bedrijf dat duurzaam en bruikbare meubelstukken stoffeert. Meubelstoffeerderij Lilan is het bedrijf waar uw meubelstuk een nieuw leven krijgen. Voor u zelf de kans om de (antieke) stoel of de hoekbank die al jaren meer dan uitstekend bijdraagt aan uw zitplezier, een prachtige nieuwe look te geven. Het is dé manier om bij te dragen aan een duurzaam en leefbaar klimaat.

Al uw stoelen, fauteuils, bankstellen en zadels van motorfietsen, zijn het waard om te laten herstellen. Lilan is hier als geen ander leidend in op de stoffeermark. Vanaf 2006 is zij bezig om van haar meubelstoffeerderij een gerenommeerd bedrijf te maken. De stoffeerderij is al jaren bezig met het verminderen van de CO2-uitstoot, door het opknappen en herstellen van meubelen. Hierdoor draagt de stoffeerderij een groot steentje bij aan het terug dringen van de klimaatverandering.

De stoffen en de materialen die worden gebruikt zijn altijd van hoge kwaliteit. Lilan heeft de 3 P’s Precisie, Passie en Perfectie hoog in haar vaandel staan en zal die altijd proberen na te streven. In de foto’s hierbij afgebeeld, zult u hiervan de resultaten zien.