Oog & Design Den Helder

  • Winkel, Opticiën

U kunt hier terecht voor: brillen, zonnebrillen, harde, zachte en nachtcontactlenzen, hoorapparaten.
Oogmetingen, optometrisch onderzoek en gehoortest.

Openingstijden:
maandag gesloten
dinsdag 9.30-17.30
woensdag 9.30-17.30
donderdag 9.30-20.00
vrijdag 9.30-17.30
zaterdag 9.30-17.00

Brillen zijn tegenwoordig overal te koop, maar mooie aparte brillen zijn schaars.

Oog & Design opticien optometrist bezoekt alle grote beurzen waar de meest aparte, de mooiste en hoogst kwalitatieve brillen te vinden zijn. Bij Oog & Design vinden we dat een bril bij het gezicht van de drager moet passen, een bril moet iets toevoegen aan de image en aan uw uitstraling. Daarom zijn wij een specialist in het adviseren. Een bril met uitstraling!

Veel mensen dragen mooie kleding en schoeisel, hebben een mooi horloge en sieraden om, rijden een mooie auto en gebruiken een lekkere eau de toilette. Velen vergeten vaak dat de bril het eerste gezicht is. De specialisten van Oog & Design adviseren welke bril bij uw gezicht, image en uitstraling past. Wij zorgen ervoor dat de bril afgesteld wordt zoals het hoort, dat hij mooi en comfortabel op uw gezicht zit.

Denkt u dat een mooie bril die iets toevoegt aan uw uitstraling, lekker zit en goed kijkt, heel duur is? Het tegendeel is waar. Bij Oog & Design is er voor ieder budget een bril. Goed advies en kennis van zaken is onbetaalbaar. Bij Oog & Design niet, wij vinden het leuk als u tevreden en met trots een bril van ons draagt.