Bakkerij Dunselman

  • Winkel

Lekker en Vertrouwd bij Dunselman

Daar draait het allemaal om bij Bakkerij Dunselman. Vanaf de oprichting van ons familiebedrijf 155 jaar geleden, tot en met de laatste ontwikkelingen nu: die slogan blijft op ons van toepassing. Lekkere producten zijn namelijk altijd de basis geweest van ons bestaansrecht.

Onze heerlijke broden, de smaakvolle taarten en gebakjes en de lekkere koekjes. Iedere dag weer staan ze bij duizenden mensen, die er dagelijks van genieten. Dat kan mede dankzij onze vele winkels in alle wijken in Den Helder en Julianadorp. De bereikbaarheid voor klanten is daardoor optimaal.

Bakkerij Dunselman niet alleen voor particulieren

Maar niet alleen particulieren weten ons te vinden. Bakkerij Dunselman heeft in de laatste jaren ook een grote groep zakelijk klanten weten te bereiken. Supermarkten als Albert Heijn in Den Helder en de Spar op Texel. Zorginstellingen Vrijwaard, Tellus en ook het Gemini Ziekenhuis behoren tot onze klanten. Zelfs op menig schip zie je de bemanning een kruimeltje van een Dunselman product wegvegen. En naar de booreilanden voor de kust gaan met de helikopter vanaf Den Helder Airport ook wekelijks dozen brood en lekkers.

Die enorme variëteit aan klanten vraagt van ons familiebedrijf een professionele organisatie met een zeer gevarieerd team. Met mensen die de slogan ‘Gaan we regelen!’ iedere dag uitdragen.

Maar we worden beloond voor alle inspanningen: ons gezin houdt van gezelligheid. Met elkaar genieten we van lekker eten en drinken. Dat geeft nieuwe energie om iedere dag weer het beste uit onszelf en ons prachtige bakkersbedrijf te halen. Voor al onze klanten.