Bakkerij Dunselman

  • Winkel

Wij bakken voor jouw momenten om van te genieten!

Met eeuwenoude familierecepten, tradities en vakmanschap van zes generaties Dunselman, verrassen wij dagelijks onze klanten met de lekkerste producten, gastvrije service en vertrouwde kwaliteit.

Bij ons draait alles om genieten. Wij zijn de smaakmakers van jouw zintuigen. Wij bieden kwaliteit om je vingers bij af te likken. Onze klanten verdienen alleen het allerbeste. Bij ons ben je altijd welkom. Wij zijn gastvrij, luisteren aandachtig en staan klaar voor een  praatje, hoe klein ook. Met respect voor onze tradities, zijn wij altijd op zoek naar innovatie en verbeteringen. Als familiebedrijf zijn wij betrokken bij de samenleving en proberen we elke dag de wereld een stukje beter te maken. Plezier en knallen gaan hand in hand. Wij lachen met elkaar en creëren een werkomgeving waar iedereen zich gewaardeerd voelt.

Bakkerij Dunselman Beatrixstraat

De stadswinkel van Bakkerij Dunselman is ondertussen een vaste waarde in de binnenstad van Den Helder. Ook hier staan iedere dag onze medewerkers klaar om overheerlijke broden en lekkernijen klaar te maken. Sinds 2020 is hier ook onze eigen chocolaterie gevestigd! Chocolatier Robert Winters maakt hier samen met Peter Dunselman de mooiste chocoladeproducten. Kom je langs?