Juttersmarkt

Met maar liefst 11 marktdagen, elke dinsdag van 25 juni tot en met 3 september, biedt deze markt een platform voor ambulante handelaren om hun producten te presenteren te midden van de maritieme charme van Den Helder.

Waarom deelnemen aan de Juttersmarkt in 2024?

1. Markante Locatie: Centraal in de binnenstad van Den Helder, biedt de markt een setting voor uw ambulante handel. Toon uw producten in deze unieke omgeving.

2. Diversiteit in Aanbod: Of u nu kunst, ambachten, antiek, mode of culinaire hoogstandjes verkoopt, de Juttersmarkt trekt een gevarieerd publiek aan, klaar om nieuwe ontdekkingen te doen.

3. Aandacht van Toeristen: Niet alleen lokale bewoners, maar ook vele toeristen worden aangetrokken tot Den Helder. Een kans om uw waren te tonen aan een breder publiek.

4. Solide Promotie: Onze gewaardeerde marketinginspanningen zorgen ervoor dat uw deelname aan de Juttersmarkt bekendheid krijgt, zowel lokaal als online.

5. Herhaalde Mogelijkheden: Met 11 marktdagen gedurende het zomerseizoen van 2024, kunt u herhaaldelijk in contact komen met klanten en een solide klantenkring opbouwen.

**Aanpassingen wegens Verbouwingswerkzaamheden in de Binnenstad**

Ondanks de lopende verbouwingswerkzaamheden in de binnenstad, gaat de Juttersmarkt onverminderd door en verwelkomt deze veranderingen als een kans om de markt nog aantrekkelijker te maken. Dit jaar kunt u daardoor profiteren van gereduceerde prijzen voor de Juttersmarkt 2024. Een bonus regeling maakt het aantrekkelijker om een kraam of grondplaats te huren. Dit kan oplopen tot wel 30% korting op de totale huur (afhankelijk van het aantal inschrijvingen en achteraf uitbetaald).

Let wel: door de bouwwerkzaamheden kan uw plek noodzakelijkerwijs verschoven worden.

  • Bij 8x inschrijven en aanwezig zijn 10% korting.
  • Bij 9x inschrijven en aanwezig zijn 15% korting.
  • Bij 10x inschrijven en aanwezig zijn 20%.
  • Bij 11x inschrijven en aanwezig zijn 30%.

Wees gerust, de markt blijft een bruisende hub voor handel en plezier.

Reserveer Nu uw Kraam voor de Juttersmarkt 2024 via onze site

Mis niet de kans om deel uit te maken van deze boeiende markt. Bezoek https://heldersebinnenstad.nl/markten/ voor meer informatie en kraamreserveringen. Voor informatie kunt u ook de marktmeester bellen: Ruud Wegman 06-21886660
Stap in de wereld van mogelijkheden op de Juttersmarkt in Den Helder en maak van 2024 een jaar van groei voor uw ambulante handel. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen op deze speciale markt!

Markttarieven Helderse binnenstad

In Den Helder hebben we naast de vaste markt op zaterdag de Boldermarkt, Oranjemarkt, Juttersmarkt en de Halloweenmarkt. Voor de laatste vier genoemde markten kunt u via deze website een kraam boeken. We hebben alle markttarieven voor u in een handig overzicht geplaatst. Deze kunt u eenvoudig bekijken of door deze direct uit te printen, zodat u de meest actuele lijst voorhanden heeft. Zoals u kunt zien hebben wij de locaties opgedeeld in optie A en optie B. Zo kunt u vanaf dit jaar aangeven in welke straat u uw kraam geplaatst wilt hebben.

Marktprijzen 2023

 

De marktmeester

Onze marktmeester is Ruud Wegman. Voor alle vragen over de markten en mogelijkheden kunt u hem bereiken onder telefoonnummer 06 2188 6660 of ook gebruik maken van het contactformulier op deze website.

Marktreglementen

Voor elke markt hebben we een reglement. Leest u deze vooraf even door. Het marktreglement kunt u nalezen via deze speciale pagina.