Sinterklaas intocht groot succes!

Eindelijk is hij er dan

Vanmorgen stond de kade van Willemsoord al vroeg vol met kinderen en hun ouders om maar niets te hoeven missen van de aankomst van Sinterklaas en zijn gevolg. Ondanks dat het misschien wat kouder was zat de stemming er goed in. Het zonnetje was volop aanwezig en er heerste een goede sfeer in de Helderse haven.

Sinterklaas is blij dat hij in Den Helder is

De Sint werd aan de kade opgewacht door Burgemeester Schuiling en HOB-voorzitter Mark de Graaf. De Burgemeester hielp Sinterklaas met het afstappen van de Pakjesboot en werd hij op de kade opgewacht door de kinderen van Den Helder. Na de aankomst liep de Sint naar de Stadshal alwaar het officiële programma kon beginnen. Er werd gezongen en gedanst en was op de kindergezichtjes een grote glimlach te zien. Sinterklaas vertelde dat hij weer blij was dat hij in Den Helder is aangekomen en gaat de komende tijd zijn inkopen doen.

Rondrit door de stad

Om 12:30 uur stapte de Sint op de koets en wed hij door het centrum van Den Helder gereden. Tussendoor stopte hij om de vele handen te schudden, even te praten met de kinderen of een optreden te bekijken van de aanwezige Pieten. Iedereen heeft genoten van de intocht en het waterige zonnetje deed daar nog een extra schepje vrolijkheid bij. Bekijk hieronder de gemaakte foto om een impressie te krijgen van de intocht. Uiteraard mag u de foto’s downloaden en vrij gebruiken.

Fotografie: Fred van Eck | Helderse Binnenstad Winkeliers

Andere nieuwsberichten

Nieuwe uitstraling Beatrixstraat 7 en 9
HOB nieuws

HOB nieuws

9 december 2018

De HOB informeert u over zaken die spelen in de decembermaand. Lees het complete overzicht van alle activiteiten.

Multivlaai, Leonidas en Jamin openen winkel
Black Friday met hoge kortingen!
IJsbaan in de Beatrixstraat voor jong en oud
Bezoek het Sinterklaashuis

Bezoek het Sinterklaashuis

17 november 2018

Maak een mooie tekening en geef hem aan de Sint in het Sinterklaashuis in de Spoorstraat.

Sinterklaas intocht groot succes!

Sinterklaas intocht groot succes!

17 november 2018

Sinterklaas is aangekomen in Den Helder en werd hij opgewacht door vele kinderen en hun ouders. Bekijk de foto-impressie.

Toch demonstratie tijdens intocht Sinterklaas
Rotary Santa Run gaat weer van start!
Op de foto in de fotobus

Op de foto in de fotobus

4 november 2018

Ook dit jaar is er weer iets leuks te beleven en kan je gratis op de foto! Op 14 en 15 december is hij namelijk weer terug in de Kroonpassage.

Op zoek naar de letters van Antwoord-Piet
DA Drogist Buurman naar nieuwe locatie